Deskundigheid

Het is voor ons vanzelfsprekend om voor u en uw relaties continue boven het verwachtingspatroon uit te komen.

Afspraak maken

Launching our new site today!

Maak kennis met onze vernieuwde website!

Na bijna 9 jaar geleden te zijn gestart, waarbij we heel hard gewerkt hebben om een solide organisatie neer te zetten, hebben we gemeend onszelf een nieuw jasje aan te meten en een nieuwe, frisse huisstijl te presenteren, waarin wij beter tot ons recht komen. De afgelopen maanden hebben wij met ons marketingbureau hard gewerkt aan onze nieuwe huisstijl en website, die we vanaf vandaag gebruiken. Met trots willen we aan u onze nieuwe huisstijl en website presenteren.

We hebben gekozen voor een zakelijke en frisse uitstraling. Passend bij het profiel van onze organisatie en dienstverlening: professioneel en klantvriendelijk. Op basis van de deskundigheid en kennis, die Viore in verschillende projecten vanaf 2007 heeft opgebouwd weten we als geen ander hoe we telefonische bereikbaarheid kunnen optimaliseren en klantprocessen efficiënt, effectief en klantgericht kunnen uitvoeren.

Ons logo verwijst naar het verlengstuk, dat wij voor onze opdrachtgevers willen zijn en met het oranje puntje op de i benadrukken wij onze stiptheid, waarmee wij onze werkzaamheden uitvoeren.

Onze fantastische locatie en adresgegevens blijven ongewijzigd, maar onze diensten passen wij aan de marktontwikkelingen en de wensen van onze opdrachtgevers aan. Hierover zult u al op korte termijn meer van ons vernemen.

Vertel ons hoe u uw koffie drinkt dan informeren wij u graag over onze scherpe tariefstelling. Afspraak maken