Deskundigheid

Het is voor ons vanzelfsprekend om voor u en uw relaties continue boven het verwachtingspatroon uit te komen.

Afspraak maken

Vraag nu de bereikbaarheidsmeting aan!

Elk telefoongesprek naar een organisatie vertegenwoordigd een zekere waarde. Gesprekken die leiden tot een aankoop genereren direct omzet. Goede en directe afhandeling van een vraag, klacht of storing gedurende een servicegesprek draagt indirect net zo goed bij aan de omzet. Tevreden klanten zijn immers klanten die blijven en geld opleveren en mogelijk ook vervolgaankopen doen. Voldoende redenen om geen gesprek te willen missen. Weet u of uw telefonische bereikbaarheid in orde is?

 

 

Vind jij uitstekende klantenservice het belangrijkste wat er is? Kun jij goed luisteren en snel tot de kern van een klantvraag komen? Weet jij bovendien van aanpakken en ben je oplossingsgericht? Wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de dienstverlening van verschillende bedrijven in uiteenlopende branches? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kijk dan eens verder bij onze vacatures of er een leuke job voor je beschikbaar is, die jou op het lijf is geschreven.

Bent u ondernemer en op zoek naar een eigen kantoor. Wij hebben nog enkele kantoorruimtes te huur.

Onze gestoffeerde en/of gemeubileerde kamers verschillen van 16 m2 tot aan 30 m2. Ook tijdelijke huur behoort tot de mogelijkheden.

Maak kennis met onze vernieuwde website!

Na bijna 9 jaar geleden te zijn gestart, waarbij we heel hard gewerkt hebben om een solide organisatie neer te zetten, hebben we gemeend onszelf een nieuw jasje aan te meten en een nieuwe, frisse huisstijl te presenteren, waarin wij beter tot ons recht komen. De afgelopen maanden hebben wij met ons marketingbureau hard gewerkt aan onze nieuwe huisstijl en website, die we vanaf vandaag gebruiken. Met trots willen we aan u onze nieuwe huisstijl en website presenteren.

We hebben gekozen voor een zakelijke en frisse uitstraling. Passend bij het profiel van onze organisatie en dienstverlening: professioneel en klantvriendelijk. Op basis van de deskundigheid en kennis, die Viore in verschillende projecten vanaf 2007 heeft opgebouwd weten we als geen ander hoe we telefonische bereikbaarheid kunnen optimaliseren en klantprocessen efficiënt, effectief en klantgericht kunnen uitvoeren.

Ons logo verwijst naar het verlengstuk, dat wij voor onze opdrachtgevers willen zijn en met het oranje puntje op de i benadrukken wij onze stiptheid, waarmee wij onze werkzaamheden uitvoeren.

Onze fantastische locatie en adresgegevens blijven ongewijzigd, maar onze diensten passen wij aan de marktontwikkelingen en de wensen van onze opdrachtgevers aan. Hierover zult u al op korte termijn meer van ons vernemen.

Vertel ons hoe u uw koffie drinkt dan informeren wij u graag over onze scherpe tariefstelling. Afspraak maken