Deskundigheid

Het is voor ons vanzelfsprekend om voor u en uw relaties continue boven het verwachtingspatroon uit te komen.

Afspraak maken

Launching our new site today!

Maak kennis met onze vernieuwde website!

Na bijna 9 jaar geleden te zijn gestart, waarbij we heel hard gewerkt hebben om een solide organisatie neer te zetten, hebben we gemeend onszelf een nieuw jasje aan te meten en een nieuwe, frisse huisstijl te presenteren, waarin wij beter tot ons recht komen. De afgelopen maanden hebben wij met ons marketingbureau hard gewerkt aan onze nieuwe huisstijl en website, die we vanaf vandaag gebruiken. Met trots willen we aan u onze nieuwe huisstijl en website presenteren.

We hebben gekozen voor een zakelijke en frisse uitstraling. Passend bij het profiel van onze organisatie en dienstverlening: professioneel en klantvriendelijk. Op basis van de deskundigheid en kennis, die Viore in verschillende projecten vanaf 2007 heeft opgebouwd weten we als geen ander hoe we telefonische bereikbaarheid kunnen optimaliseren en klantprocessen efficiënt, effectief en klantgericht kunnen uitvoeren.

Ons logo verwijst naar het verlengstuk, dat wij voor onze opdrachtgevers willen zijn en met het oranje puntje op de i benadrukken wij onze stiptheid, waarmee wij onze werkzaamheden uitvoeren.

Onze fantastische locatie en adresgegevens blijven ongewijzigd, maar onze diensten passen wij aan de marktontwikkelingen en de wensen van onze opdrachtgevers aan. Hierover zult u al op korte termijn meer van ons vernemen.

U (her)kent het vast wel, de vakantieperiode komt dichterbij en dan levert dit soms wat extra zorgen op.

Wanneer er bijvoorbeeld even niet aan de gewenste continuiteit in de telefonische bereikbaarheid kan worden voldaan verlenen wij u graag de gewenste ondersteuning.

In de maanden juli & augustus bieden wij u tijdens uw welverdiende vakantie de mogelijkheid om onze Telefoonservice Friesland – vakantieservice in te zetten.

Vraag naar de mogelijkheden zodat u van een ongestoorde vakantie kan genieten.

 

 

 

.amsterdam is het nieuwe domein van Amsterdam. Amsterdammers, bedrijven, organisaties, particulieren en iedereen die zich verbonden voelt met deze unieke stad kunnen sinds 1 juni om 13.00 uur hun amsterdam domein registeren. Amsterdammers krijgen tot en met 14 augustus voorrang bij het verkrijgen van de domeinnamen.

De extensie .amsterdam is eigendom van de gemeente Amsterdam en daarmee van de Amsterdammers. De introductie is middels een concessie in 2014 in handen gegeven van dotAmsterdam B.V., een zusterbedrijf van Mijndomein B.V.

Een team van 15 mensen werkt zowel aan de techniek, als aan de marktintroductie van .amsterdam. Viore ondersteund hierin bij de eerste lijns telefonische dienstverlening en e-mailafhandeling.

Wij zijn geïnteresseerd in een nadere kennismaking met zelfstandige ondernemers die via onze organisatie aan de slag gaan. Je gaat je eigen klanten beheren en met volledige ondersteuning van een solide organisatie.

Ben je nog niet toe aan het ondernemersschap maar je voelt je al wel ondernemer dan komen wij daarnaast graag in contact met ervaren support medewerkers en gedreven sales professionals die ons onregelmatig kunnen ondersteunen bij projecten. Laat je gegevens achter zodat we bij een geschikt project contact met je kunnen opnemen.

Wanneer je getriggerd bent door ons verhaal, kijk dan eens bij onze vacatures  of er een leuke job voor je beschikbaar is, die jou op het lijf is geschreven.

Vertel ons hoe u uw koffie drinkt dan informeren wij u graag over onze scherpe tariefstelling. Afspraak maken