Betrouwbaarheid

Viore is sterk als het gaat om de vraag naar continuïteit.
Wij staan altijd voor u klaar 24/7.

Afspraak maken

Kernwaarden

Viore is een dynamische organisatie en ambitieus in het verzorgen van telefonische dienstverlening. Viore is ontstaan vanuit de missie haar opdrachtgevers een zo uitgebreid mogelijk dienstenpakket aan te bieden en hen in de telefonische bereikbaarheid op vele facetten te ondersteunen. Om te zorgen dat de grote diversiteit aan activiteiten toch op één doel gericht blijft, schetsen wij hieronder een aantal kernwaarden, waarop onze dienstverlening is gebaseerd.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid wordt vertaald als bekendheid met het telefoonnummer en eenduidigheid van het nummer, dat de relatie van onze opdrachtgever belt. De wachttijden zijn kort en de openingstijden zijn ruim. De relatie wordt direct doorverbonden naar de juiste persoon.

Deskundigheid

Deskundigheid vertaalt de relatie aldus, dat hij begrepen wordt en naar het juiste loket wordt doorgeschakeld. De opdrachtgever ontvangt de naam van de relatie en de juiste informatie over de reden van het contact.

Vriendelijkheid

Vriendelijkheid betekent, dat de relatie vriendelijk, beleefd en correct te woord wordt gestaan en persoonlijke aandacht ontvangt. Een eventueel probleem van de relatie wordt rustig geanalyseerd en een oplossing wordt geboden. De wijze van benadering wordt afgestemd op de individuele relatie.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid betekent het nakomen van afspraken. Mochten er wijzigingen in het vervullen van afspraken optreden, dan wordt de relatie hiervan op de hoogte gesteld. Opdrachtgevers en hun relaties krijgen het gevoel met een betrouwbare partner zaken te doen, die nauwkeurig met hun gegevens omgaat.
Het spreekt voor zich, dat als relaties geen contact kunnen krijgen of onvoldoende in hun behoefte wordt voorzien, hun loyaliteit daalt en een mogelijk daaruit volgende omzetdaling de continuïteit in gevaar brengt.

Vertel ons hoe u uw koffie drinkt dan informeren wij u graag over onze scherpe tariefstelling. Afspraak maken