Betrouwbaarheid

Viore is sterk als het gaat om de vraag naar continuïteit.
Wij staan altijd voor u klaar 24/7.

Afspraak maken

Agendaplanning

Agendaplanning

Agendaplanning is één van de core business activiteiten in het Business-to-Business segment van Viore. Als geen ander weten wij bij Viore hoe belangrijk het is om afspraken in te plannen voor een efficiënte dagbesteding.

Veelal gaat agendaplanning samen met telefonische of e-mail opvolging en of het nu het inkomende gesprek betreft of het namens u voeren van uitgaande gesprekken, wij vinden het essentieel voor een succesvolle campagne dat uw klanten nooit het gevoel krijgen met een extern bureau te maken te hebben. Uw klanten moeten denken dat ze met uw eigen medewerker spreken. We houden daarom ook graag uw klantgegevens bij, en vullen deze aan waar nodig.

Wij houden bij het inplannen van afspraken goed rekening met de afspraakcriteria en voor zover mogelijk met reistijden. Daarnaast is het toesturen van een afspraakbevestiging en brochures ook een van de taken die u kunt uitbesteden aan Viore.

Agendabeheer

Wanneer u zelfs uw agendabeheer geheel of deels uit handen geeft, kunt u zich volledig richten op uw kerntaken. Wij hebben daarnaast speciaal voor onze opdrachtgevers een directe inkomende lijn beschikbaar zodat uw relaties rechtstreeks naar ons afsprakenbureau kunnen bellen. Zo kunt u ook het verzetten van afspraken met een gerust gevoel uitbesteden aan Viore.

Het maakt niet uit of u een ZZP’er bent, een middelgroot of groot bedrijf; we komen graag langs voor de eerste kennismaking. We hebben als doel zoveel mogelijk over uw bedrijf te weten te komen. Ook willen we graag uw bedrijfsdocumentatie ontvangen. Tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden zullen wij u hierbij zoveel mogelijk betrekken.

Vertel ons hoe u uw koffie drinkt dan informeren wij u graag over onze scherpe tariefstelling. Afspraak maken