Betrouwbaarheid

Viore is sterk als het gaat om de vraag naar continuïteit.
Wij staan altijd voor u klaar 24/7.

Afspraak maken

Werken bij Viore

Grote- en kleine bedrijven in vrijwel elke branche. Daar bundelen wij dagelijks onze krachten voor ten behoeve van waardevolle klantcontacten. Bij Viore willen we uitmuntende service leveren en dat betekent dat jij hier als collega het verschil maakt. Onze klanten bepalen zelf via welk kanaal ze met Viore in contact willen staan. Wij bieden passende service via telefoon, e-mail en internet én offline. De kracht van onze organisatie zit ’m uiteindelijk in de mensen die er werken.

Ambitie

Als dienstverlener zijn we ambitieus. Viore wil voor haar klanten eerste keus zijn, maar ook voor medewerkers. Daarbij hanteren we een open cultuur en vinden we het belangrijk dat ieder zijn verantwoordelijkheid neemt vanuit het besef dat dienstverlening aan de klant voorop staat. Binnen Viore kijken we goed naar de ambities van Viore en zorgen we dat de juiste mensen op de juiste activiteiten werken en aandacht hebben voor de organisatie van hun werk. We bieden onze mensen goede arbeidsvoorwaarden  waarbij iedereen zich kan blijven ontwikkelen.

Een prettige werkomgeving op een fantastische locatie

Verrassend! Representatief! Inspirerend! Sfeervol! Iedereen die voor het eerst binnen komt, ervaart dit. Ons kantoor is gevestigd in een rijksmonumentaal kantoorpand in het centrum van Leeuwarden. Anders dan de buitenkant doet vermoeden werken we in een moderne omgeving en bieden we bijzondere ruime werkplekken. Dat vinden we belangrijk omdat iedereen zich goed op zijn of haar plek moet voelen. Dat resulteert in een prettige werksfeer en daardoor worden ook de doelstellingen van ons en van de opdrachtgever gemakkelijker behaald. Viore biedt je de mogelijkheid om samen te werken met enthousiaste collega’s. De organisatie heeft een open cultuur waar je je kennis en ervaring verder kunt uitbreiden.

Wanneer je getriggerd bent door ons verhaal, kijk dan eens bij onze vacatures of er een functie beschikbaar is, die jou op het lijf is geschreven.

Viore is een geregistreerd en erkend leerbedrijf