Betrouwbaarheid

Viore is sterk als het gaat om de vraag naar continuïteit.
Wij staan altijd voor u klaar 24/7.

Afspraak maken

Arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsprofiel

Viore is partner als het gaat om de verder ontwikkelingen van mensen binnen de front office organisatie. Viore levert haar diensten afgestemd op de wensen en doelstellingen van de onderneming en en stelt de rol van medewerkers daarin centraal.

Bedrijfscultuur

Viore kent een open en sociale cultuur. Ontwikkeling en flexibiliteit van onze medewerkers staat binnen het commerciële karakter voorop.

Werken met een glimlach; een professionele houding en beloofd is beloofd als mentaliteit maken plezier in het werk als basis om succesvol te zijn. Deel van het succes van Viore is onze resultaatgerichte mentaliteit; we hebben de drive om te scoren. Heb je ambitie, dan kun je alle kanten op. Ook dat bepaalt de sfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons is geen dag hetzelfde. We werken immers voor diverse bedrijven en dus wisselen ook de opdrachten continue. We houden van een no-nonsence manier van met elkaar omgaan en werken allemaal in roosterdiensten.

Wanneer je aan de slag gaat bij Viore dan kies je voor een afwisselende, zelfstandige baan waarin je met een persoonlijke- en flexibele aanpak kiest voor het leveren van uitmuntende service! Dagelijks heb je recht op onze koffie en thee voorziening en serveren wij regelmatig heerlijke tosti’s tijdens de lunch.

Maar je zult ook vast en zeker geïnteresseerd zijn in onze overige arbeidsvoorwaarden:

  • een marktconform salaris en 8% vakantiegeld;
  • 22 vakantiedagen, op basis van een 40-urige werkweek;
  • de mogelijkheid parttime te werken;
  • deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering van Viore;
  • reiskostenvergoeding.
Vertel ons hoe u uw koffie drinkt dan informeren wij u graag over onze scherpe tariefstelling. Afspraak maken