Vriendelijkheid

Onze ervaren en betrokken medewerkers zorgen ervoor dat úw relaties de juiste zorg op het juiste moment krijgen.

Afspraak maken

Secretariaatsservice

Van bereikbaarheid naar beschikbaarheid

Bij ondernemers is er vaak sprake van een groot spanningsveld tussen de keuze in bereikbaarheid of beschikbaarheid. Omdat we de afgelopen jaren veel bereikbaarheidsproblematiek in het bedrijfsleven hebben opgelost, bij met name ZZP-ers en MKB-ers die soms even handen tekort kwamen, hebben we op basis van deze ervaring onze secretariaatsservice toegevoegd aan onze dienstverlening. Of het gaat om het maken van een afspraak, een plaatsen van een reservering, het rappelleren van openstaande actiepunten of het bijhouden van klantgegevens, uw persoonlijke secretaresse neemt u graag tijdrovende en meer gespecialiseerde taken uit handen.

Bij alles wat we bij Viore doen houden we van een persoonlijke aanpak. Wij hebben een klein team van professionele secretaresses en hun de diensten zijn al in te schakelen op uurbasis, per project of voor een bepaalde periode en voor nagenoeg de meeste disciplines inzetbaar. Zo neemt zij waar nodig, voor u, de meeste tijdrovende taken volledig uit handen en kunt u zich weer richten op hetgeen waardoor u ondernemer wilde worden.

Ontdek de mogelijkheden van onze Secretariaatsservice

Bespreek eens met ons de mogelijkheden om verschillende soorten werkzaamheden aan ons voor te leggen want wij weten dat deze heel gevarieerd kunnen zijn.

Om u alvast een indruk van ons te geven. Wij werken momenteel voor onze opdrachtgevers in de volgende disciplines:

  • marketing & sales
  • financieel
  • juridisch
  • facilitair & HR
  • administratief
Vertel ons hoe u uw koffie drinkt dan informeren wij u graag over onze scherpe tariefstelling. Afspraak maken