Deskundigheid

Het is voor ons vanzelfsprekend om voor u en uw relaties continue boven het verwachtingspatroon uit te komen.

Afspraak maken

Telefoonservice

Verliefd op Service

Altijd bereikbaar zijn voor je klanten. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Toch heeft niet elk bedrijf de middelen of de prioriteit om over een eigen telefoniste te kunnen beschikken. Zij kiezen er bewust voor om hun telefonische bereikbaarheid aan ons over te dragen om daarmee flink te besparen op de algemene kosten.

Onder de naam Telefoonservice Friesland maken onze medewerkers het mogelijk voor kleine en grote bedrijven om tegen onze zeer gunstige voorwaarden optimaal bereikbaar te zijn. Wij onderscheiden ons daarmee van andere aanbieders. In de eerste plaats omdat wij verliefd zijn op service! Naast de manier waarop we over de aangenomen gesprekken rapporteren bieden wij onze relaties altijd de meeste flexibiliteit in bereikbaarheid en tariefstelling.

Maar Telefoonservice Friesland doet meer. Onze medewerkers geven antwoord op vragen van uw relaties, verbinden gesprekken naar u door, handelen e-mails voor u af, noteren bestellingen of coördineren storingsmeldingen naar uw servicemonteurs maar wij fungeren ook als telefonische achtervang waarbij wij geen onderscheid leveren in de uitvoering van de dienstverlening ten opzichte van de eigen medewerkers van onze relaties. Wij leveren zelfs professionele voicemail– en wachtrijteksten voor u aan. Voor welke model u van onze telefoonservice ook kiest u onderscheid u door een perfecte dienstverlening aan klanten en u bespaart daarmee op uw personeelskosten.

Ons aanbod

Bij ons geen vaste abonnementsvormen waaraan u maandelijks gebonden bent. Om u de meeste flexibiliteit te bieden berekenen wij voor u altijd achteraf het voordeligste abonnement. Zo betaalt u nooit teveel voor bijvoorbeeld een hoog aantal gesprekken die binnen een bepaald abonnement vallen en die u niet heeft gebruikt. Daarnaast bieden u wij u standaard bij onze receptiedienst de eerste 2 weken onze gratis instapservice aan. In deze twee weken maakt u geheel kosteloos en vrijblijvend kennis met onze service. Maak vandaag nog een afspraak!

Vertel ons hoe u uw koffie drinkt dan informeren wij u graag over onze scherpe tariefstelling. Afspraak maken